Előfizetői tartalom

Szégyenlistára került Magyarország

Portfolio
A harmadik negyedévben két új ország lépett be a világ 10 legkockázatosabb állama közé, és ezek egyike sajnos Magyarország. A CMA Datavision adatszolgáltató cég legfrissebb rangsora szerint hazánk az 501 bázispontos értékkel rendelkező 5 éves CDS-felárával és a 30%-os csődesélyével a kilencedik helyre lépett fel. A listát nem meglepő módon még mindig Görögország vezeti, de találkozhatunk első ránézésre furcsának mondható fejleményekkel is.

Olaszország és Magyarország a két új belépő a 10 legkockázatosabb ország listáján, miközben a világon mindenhol emelkedett a csődkockázat ellen biztosítást nyújtó ügyletek piaci ára - kezdi a csődkockázatok harmadik negyedéves alakulását bemutató jelentését a CMA Datavision csapata. Az elemzés emlékeztet arra, hogy a júliustól szeptemberig tartó időszakban következett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés