Előfizetői tartalom

Szijjártó: a befektetők elégedettek Magyarországgal

Portfolio
Múlt heti washingtoni látogatásán Szijjártó Péter külföldi vállalatok vezetőivel találkozott, elmondása szerint többségük elégedett a magyarországi körülményekkel. A Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára erről a Napi Gazdaságnak adott interjújában beszélt és azt is hozzátette, hogy négyfős csapatuknak az lesz a feladata, hogy az államigazgatás megfelelően kezelje a külföldi beruházók ügyeit.

A múlt héten Washingtonban járt Szijjártó Péter és többek közt a GE, a Citibank, a Delphi és az Oracle vezetőivel találkozott. "Jólesett hallani a gazdasági környezetre vonatkozó elégedettségüket. Vannak olyan vállalatok ma Magyarországon, amelyeknek a méltányos közteherviselésre irányuló kormányintézkedések miatt nagyobbak lettek a terhei. Akad, amely kampányt is vezényelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés