Előfizetői tartalom

Szijjártó a Dunaferről: biztosított a bővülés

MTI
|
Portfolio
Az orosz fél a tavalyi 20 millió euró után idén nagyobb összeget fektet be, így a Dunaferr további működése, bővülése biztosított - többek között ezt hangsúlyozta Szijjártó Péter az orosz ipari és kereskedelmi miniszterrel történt egyeztetés után. A magyar külgazdasági és külügyminiszter szavai szerint a két ország szorosabbra fűzi a technológia-intenzív ágazatokban a nehézipari fejlesztési együttműködését. Ma újra elmondta, hogy 2013 óta mekkora exportlehetőségtől esett el a magyar gazdaság, de most már a volt szovjet tagköztársaságokkal együtt értendő számról beszélt. Ettől ezek a számok még mindig rendkívül eltúlzottak, ahogy arra rámutattunk a minap:

Kapcsolódó cikkünk2017.01.29Nem hiszed el, mennyire ártanak nekünk az orosz szankciókA Gyenyisz Manturov orosz ipari és kereskedelmi miniszterrel tartott megbeszélését követően Szijjártó Péter úgy nyilatkozott, hogy elsősorban harmadik országokbeli piaci tendereken magyar és orosz vállalatokat közös részvételre és fejlesztésekre ösztönöznek. Mint mondta, ezek közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés