Előfizetői tartalom

Trump dobta Párizst, a ma munkásait választotta a jövő gyerekei helyett

Portfolio
Donald Trump a mai nyilatkozatában vissza fog lépni a párizsi klímamegállapodástól, értesült a Reuters. A hírügynökség látta a Fehér Ház dokumentumát, amely szerint az Egyesült Államok elnöke többek között az amerikai emberek előrehozott költségeire (front load cost) hivatkozik. Az értesülés valós volt, Trump bejelentette a visszalépést, de egyben bejelentette, hogy új, az USA számára kedvezőbb megállapodás érdekében új tárgyalásokat kezdeményez.

Trump ezen túlmenően a a klímaegyezmény sutba dobását a választási ígérete megtartásának tekinti, miszerint a az amerikai dolgozók érdekeit teszi az első helyre. Az elnök szerint az üvegház hatású gázok kibocsátásának csökkentését célzó párizsi egyezmény nagyon költséges az USA számára, és jobb megoldást keresne. Trump egyik panasza, hogy a megállapodás Kína...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés