Előfizetői tartalom

Újabb részleteket tudtak meg külföldi elemzők a csomagból

Portfolio
A jegybank közép távú céljával megegyező, 3%-os inflációval és a jelenlegi hozamgörbére épülő kamatkiadásokkal számol a kormány a múlt héten bemutatott Széll Kálmán Terv mögött - árulta el Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter és Kármán András államtitkár az UniCredit bécsi elemzőinek egy csütörtöki telefonkonferencia keretében. A bank szakértőinek ez alapján készült beszámolójából az is kiderült: akár már a következő hetekben nyilvánosságra kerülhetnek az intézkedéscsomaggal kapcsolatos kormányzati döntések. Időközben Kármán András, az NGM államtitkára a Dow Jones hírügynökségnek meglehetősen bizakodóan fogalmazott a magyar csomagra várható hitelminősítői reakciókkal kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkünk2011.03.02 16:08 Minden, amit a Matolcsy-csomagról eddig tudunkÚjabb morzsák a csomagból A nemzetgazdasági minisztériummal folytatott telefonos megbeszélésen tájékozódtak az UniCredit bécsi elemzői a kormány nemrég bemutatott programjáról, a Széll Kálmán Tervről. A külföldi szakértők Matolcsy György tárcavezetőtől és Kármán Andrástól, a minisztérium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés