Előfizetői tartalom

Újra Magyarország volt a téma Brüsszelben

Portfolio
Az IMF-hez hasonlóan az Európai Bizottság alelnöke is egyértelmű üzenetet vár a hiteltárgyalások folytatásához Budapesttől arra vonatkozóan, hogy ha lesz megállapodás, azt végre is hajtják majd. Matolcsy György viszont arra számít, hogy jövő év elején folytatódnak a hiteltárgyalások az EU-val és az IMF-fel - számol be a keddi eseményről a BruxInfo.

Kapcsolódó cikkünk2012.12.04Jövő héten juthat pénzhez SpanyolországMagyarország ismét téma volt A keddi pénzügyminiszteri tanácsülés előtt tartott, reggelivel összekötött informális megbeszélésen a deficiteljárás alá vont valutaövezeti tagállamok mellett Magyarország és Szlovénia is szóba került - írja a portál. A magyar témát brüsszeli illetékesek tájékoztatása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés