FONTOS Egyetlen kis gáton múlhat fél Nyugat-Európa áramellátása, de Svájc nem hajlandó engedni
 
Előfizetői tartalom

Uniós pénzek: ezeket a hibákat találták eddig

Portfolio
Az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság több javaslatot is tett a magyar fejlesztéspolitikai intézményrendszer áprilisi átalakításával kapcsolatban. Csepreghy Nándor a Napi Gazdaságnak bizakodóan nyilatkozott: szerinte az auditorok megfelelőnek fogják találni a magyar intézményrendszert, így semmilyen akadálya nem lesz a további kifizetéseknek.

Az EUTAF az intézményrendszer átalakítása kapcsán a humán kapacitások megtartására és a minisztériumok belső szabályzatainak változtatására tett javaslatot - számol be hétfői számában a napilap. Az auditáló szerv félelmei szerint a minisztériumokba olvadó közreműködő szervezetek (Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés