Előfizetői tartalom

Uniós szankciók: itt vannak az újabb orosz nevek

Portfolio
Csütörtökön éjszakába nyúló egyeztetés után az Európai Unió vezetői döntöttek arról, hogy 12 újabb orosz személyt szankcionálnak vízumtilalommal és vagyonbefagyasztással. Közben az Egyesült Államok is hasonló intézkedésekről döntött, amire Oroszország azonnal reagált. A gazdasági szankciókat még csak most készítik elő az Európai Bizottságban. Az uniós csúcs második napján az EU aláírta a társulási megállapodás politikai fejezetét Ukrajnával. Oroszország pedig közben durva lépést helyezett kilátásba Ukrajnával szemben.

2014. március 21. 22:59 Megosztás Ők vannak a listán Magas rangú orosz vezetők, Vlagyimir Putyin elnök belső körének tagjai is szerepelnek az Európai Unió kibővített listáján, amely az ukrajnai válság miatt uniós vízumtilalommal és vagyonbefagyasztással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés