Előfizetői tartalom

Valahol elakadt a 2012-es költségvetés

Portfolio
Vészesen közeledik a költségvetés benyújtásának határideje, ám Matolcsy György minisztériumában nem aggódnak. Érdeklődésünkre úgy fogalmaztak, hogy "a törvényjavaslat szeptember végén benyújtásra kerül az Országgyűlésnek". Információink szerint a Költségvetési Tanács elnökének határidőre megküldték a - sajtóértesülések szerint számok nélküli - tervezetet, ám Simor András, a Költségvetési Tanács tagja csak tegnapelőtt kapta kézhez. Közben a kormányszóvivő azt nyilatkozta, hogy "a nemzetgazdasági miniszter, illetve a miniszterelnök tájékoztatása pénteken várható".

Zajlik a jövő évi költségvetés tervezése, a kormány tegnap már sokadik alkalommal tárgyalt a tervezetről, azonban sokat egyelőre még nem tudunk a befektetők és a hitelminősítők által nagy érdeklődéssel várt dokumentumról. A kormány által korábban elfogadott, költségvetés elkészítésének menetrendjét tudjuk csak segítségül hívni. Ezek szerint a kormánynak már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés