Előfizetői tartalom

Váratlan csökkenés az amerikai használtlakás piacon

Portfolio
A várt 5,2 millióra emelkedéssel ellentétben évesítve 5 millió 50 ezerre csökkent áprilisban a használt lakásértékesítések száma az Egyesült Államokban - tette közzé az amerikai lakáspiaci szövetség. A márciusi 5 millió 100 ezres adatot 5 millió 90 ezerre módosította lefelé az intézmény. Az ingatlanpiaci adattal egy időben két fontos konjunktúra-adat is megjelent, mindkettő gyengébb lett a vártnál.

Kapcsolódó cikkünk2011.05.19Héthavi mélyponton a Philadelpiai Fed indexA családi házak éves értékesítési üteme 4,4 millió egységnél maradt márciusról áprilisra. Az értékesítések medián ára 163 ezer 700 dollárt tett ki, ami bár érdemben nem tér el a márciusitól, de az egy évvel ezelőttihez képest mintegy 5%-kal alacsonyabb.Az e heti szintén amerikai lakáspiaci adatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés