Előfizetői tartalom

Varga: "Az Európai Bíróság elé kell menni, nincs mese"

Portfolio
Mélyrehatóbb és részletes érvekkel készül a magyar kormány arra, hogy meggyőzze az uniós pénzügyminisztereket arról, hogy ne fogadják el a kohéziós források befagyasztásáról szóló bizottsági javaslatot - nyilatkozta Varga Mihály Miniszterelnökséget vezető államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában kedden. A kormány egyenlő elbánást vár el az EU-tól, a Magyarországgal szemben alkalmazott kettős mérce a politikus szerint méltánytalan. Varga Mihály megismételte Navracsics Tibor kedd reggeli szavait, miszerint néhány ügy akár az Európai Bíróság elé fog kerülni. "Van egy két olyan kérdés, amiben el fog minket marasztalni az Európai Bizottság" - árulta el.

Magyarország és az Európai Unió viszonyáról, az új nemzetközi hitelkeretről szóló tárgyalásokról is szó lesz a március 8-án megrendezésre kerülő Forint, Válság, Államadósság című Portfolio.hu konferencián. Érvelni fog a kormány "Lesznek mélyrehatóbb, részletes érveink is" - fejtette ki az InfoRádió kedd esti műsorában Varga Mihály arra a kérdésre, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés