Előfizetői tartalom

Piaci reakciók a "kamatdöntésre"

Portfolio
A Monetáris Tanács mai ülésén nem foglalkozott az irányadó kamat kérdésével, mely nem okozott különösebb meglepetést a piacon, ugyanakkor az eddig megszokott - az MNB oldalán közzétett - közlemény is elmaradt, mely rövid ideig kisebb "idegességet" okozhatott. A közlemény elmaradása feltehetően szintén az új ülésezési rendből következik. A piacon minimális elmozdulások mutatkoznak.

eurhufcomp A forint a "döntés" megismerése előtt és után is gyakorlatilag a 249-es szint közelében, jellemzően a 248.70-249 Ft/euró közötti sávban ingadozott, mely mintegy -11.85%-os pozíciót jelent a 30%-os ingadozási sávban. A másodpiaci hozamok szerény (2-4 bp-os), vegyes irányú elmozdulásokat mutatnak. A 3 hónapos lejáratú DKJ referenciaszintje kisebb emelkedést követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés