FONTOS Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?
 
Előfizetői tartalom

Kovács-Kuncze: együttes cél a koalíció fenntartása - első jel a stabilitás felé

Portfolio
Kovács László, az MSZP elnöke úgy nyilatkozott, hogy mind az MSZP, mind az SZDSZ közös érdeke a koalíció egyben tartása és a politikai stabilitás megteremtése. A két párt szombaton ül tárgyaló asztalhoz a jövőről alkotott elképzelések kialakítására. Közös cél a megállapodás elérése - ezt támasztotta alá Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke is rövid sajtó nyilatkozatában. A két pártelnöknek a koalíció fenntartására vonatkozó nyilatkozata az elmúlt órák legpozitívabb fejleménye, mely némileg megnyugtatóan hathat a piacokra is.

Kovács és Kuncze külön-külön nyilatkozatban állt ki amellett, hogy fent kívánják tartani a koalíciót. Mindkét párt célja a kormányzat megerősítése, egy sikeresebb politizálás kialakítása és a 2006-os választás megnyerése. Kuncze Gábor hosszas újságírói faggatásra is csupán azt nyilatkozta, hogy az MSZP-SZDSZ egyeztetés szombaton folytatódik. (Kuncze nem volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés