Előfizetői tartalom

Itt a K&H Fix Plusz 6.

Portfolio
Megjelent a K&H Fix Plusz 6. Befektetési Jegy nyilvános ajánlattétele. A K&H Értékpapír Befektetési Alapkezelő Rt. nyilvánosan 20,000 darab, lejáratkor visszaváltható, egyenként 10,000 Ft névértékű befektetési jegy forgalomba hozatalát hirdeti meg K&H Fix Plusz 6. Befektetési Jegy néven, a K&H Fix Plusz 6. Származtatott Zártvégű Értékpapír Befektetési Alapja létrehozatala érdekében.

Az alapkezelő a lejáratkori tőke- és hozamkifizetés mértékére előzetes hozamígéretet tesz, amelyet bankgaranciával is biztosít. A hozamígéret pontos mértékét az alapkezelő a jegyzés kezdő időpontját megelőzően teszi közzé. Az alap befektetési célja, hogy lejáratkor visszafizesse a jegyzéskor befizetett tőkét, növelve - vagy egy előre meghatározott fix hozammal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés