Előfizetői tartalom

Csak jövő tavasszal lesz kész az 1-es villamos felújítása

Portfolio
Novemberben a hétvégi vágányzárak idején ideiglenes korrekciós munkálatokat végeznek a Kacsóh Pongrác útnál a villamos-felüljáró a dilatációs elemein. A BKV megerősítette, hogy a felüljárón jelenleg csak 10 km/órás sebességgel közlekedhetnek a villamosok, ezért tavasszal sor kerül a teljes felújításra - értesült az InfoRádió.

Mivel a közelmúltban felújított 1-es villamos vonalán a felüljárón a szerelvények csak jelentősen lelassítva tudnak közlekedni, az InfoRádió megkereste a BKK-t az okok és következmények felderítésére. A BKV sajtóosztályának válaszából kiderült, hogy a Kacsóh Pongrác útnál található felüljáró nem volt része a 2013-ban elkezdett felújítási projektnek. Az indoklás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés