Előfizetői tartalom

Kiszámoltuk! Így éri meg belföldön utazni

Portfolio
Aki úgy dönt, hogy belföldön indul el nyaralni vagy fesztiválozni, mindenképp szembesül egy fontos kérdéssel: mivel menjek? Autó, busz vagy vonat, nem mindegy mit választunk, sem eljutási idő, sem költség szempontjából. Megnéztük, hogy a legnépszerűbb tóparti, illetve fesztiválvárosokba milyen feltételekkel lehet eljutni és melyik közlekedési eszköz lehet a legjobb döntés.

Elemzésünkben azt vizsgáltuk, hogy mennyi idő alatt lehet a különböző közlekedési eszközökkel eljutni kedvelt tóparti városokba és fesztiválhelyszínekre. Minden járműtípus esetén a lehető leggyorsabb (lehetőleg átszállásmentes) eljutási módot kerestük. Megvizsgáltuk azt is, hogy mennyibe kerül eljutni a kedvelt pihenőhelyekre. Vonatok esetén teljes árú jeggyel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés