Előfizetői tartalom

Nagy számok a hóhér előtt

Portfolio
A Budapesti Közlekedési Központ a 10%-os bérletárcsökkentés, az új buszok okozta minőségemelkedés, az új jegy- és bérletautomaták, az új ügyfélközpontok és a szigorúbb ellenőrzés hatására 20%-kal növelte bevételét jegyértékesítésben, mely az elmúlt évek intézkedéseinek, fejlesztéseinek köszönhető. Az idei adatok 5,4%-kal jobbak a tavalyi év azonos időszakáéhoz képest, vagyis 2,5 milliárd Ft-tal több jut közlekedésfejlesztésre Budapesten. A 2010-ben elért 49,5 milliárd Ft-hoz képest várhatóan 59,5 milliárd Ft rekordbevételt könyvelhet el a BKK az elmúlt évek munkájának eredményeként - áll a közlekedésszervező közleményében.

A Budapesti Közlekedési Központ az elmúlt években több intézkedést vezetett be, melyeknek eredményeként jelentősen növekedett a budapesti közösségi közlekedésből származó menetdíjbevétel: 2010 óta egy évre vetítve mintegy 10 milliárd Ft növekedést ér el a társaság. A javuló teljesítménynek több oka is van: márciusban új jegyautomaták érkeztek Budapestre, amelyeknek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés