Előfizetői tartalom

Az egykori slágerszektor Magyarországon is életre kel?

Portfolio
Kétszer annyi új ipari egység épül Közép-Európában, mint tavaly. 2014 első felében több mint 500 000 négyzetméter terület került fejlesztésre (a tavalyi évben 260 000 négyzetméter) és közel két millió négyzetméter ipari terület került bérbeadásra. Ennek eredményeképp a Cushman & Wakefield közép-európai régiójának ipari csapata szerint a kihasználatlansági mutató átlagosan 10%-kal csökkent.

Az év első felében 520 000 négyzetméter ipari ingatlan terület épült, az előző évben az összes fejlesztés 700 000 négyzetméterre rúgott. Lengyelországban az év első felében 340 000 négyzetméter épült, ami majdnem annyi, mint az előző év összes fejlesztése. Közép-Európában az új épületeket négy nagy fejlesztő építette: a Panattoni, a PointPark Properties, a ProLogis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés