Előfizetői tartalom

Megállíthatatlanul növekedik az Appeninn

Portfolio
Újabb city-logisztikai eszközt vásárolt az Appeninn Holding, jelentette be mai sajtótájékoztatón Székely Gábor a cég igazgatótanácsának elnöke. A közel egy éve a magyar tőzsdén is jegyzett részvénytársaság a B-kategóriás ingatlan portfóliójával vált ismertté, ám a most bemutatott növekedésorientált stratégiában a holding más területeken is tervez befektetni.

Az Appeninn 23 468 nm-nyi B-kategóriás irodaállománya jelenleg 90% kihasználtságot mutat, a hat ingatlanból álló portfólióból egyedül a Hattyúház kihasználtsága nem 100%-os, a jelenlegi adatok szerint 70%. A holding ipari ingatlanokból, azon belül is elsősorban city-logisztikai eszközökből álló portfóliója jelenleg 19 264 nm bérelhető területet foglal magába. A cég legfrissebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés