Előfizetői tartalom

Erre számít az egyik legaktívabb magyar befektető

Portfolio
Egyszerre tör egyre nagyobb babérokra az Appeninn mind a hazai ingatlanbefektetési piacon, mind a tőkepiacon. A jelenlegi ingatlanpiaci lehetőségekről, tőkepiaci ambíciókról, bérlőkről és osztalékfizetésről, valamint a cég hátterében lévő állítólagos Csányi-szálról is beszélgettünk Székely Gáborral, az egyik legaktívabb hazai ingatlanbefektető, az Appeninn Holding vezérigazgatójával.

P.: Az Appeninn az elmúlt pár évben mondhatni az ismeretlenségből lépett a BÉT prémium kategóriájú papírjai közé, illetve egyben a hazai ingatlanbefektetési piacra. Sz.G.: Próbálunk Magyarországon két szegmensben is jelen lenni, a tőke- és az ingatlanpiacon, mind a kettő nagyon fontos számunkra. Az elmúlt évben restrukturáltunk több mint 10 milliárd forintnyi hitelállományt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés