Előfizetői tartalom

Keleti szél fúj az ingatlanpiacon is

Portfolio
Az európai ingatlanszektor határozottan pozitívabb hangulatban van mint tavaly. Európa legnagyobb ingatlanos kiállításán, a Mipim-en több látogató és kiállító van mint tavaly és a szakmai beszélgetések, előadások is óvatos optimizmusról árulkodnak. A közép-európai ingatlanpiacot azonban továbbra is Lengyelország dominálja, a legnagyobb régiós piac ma egyértelműen a legnépszerűbb is a nemzetközi befektetők körében. Magyarország ezzel szemben még mindig nem számít a befektetők kedvencének. Tudósítás Cannes-ból.

Számely Péter, a Hypo Noe Bank KKE-régióért felelős vezetője kérdésünkre Cannes-ban elmondta, hogy 2011-ben sem változik alapvetően a stratégiájuk és továbbra is csak nagyon szelektíven finanszíroznak. Szerinte jelenleg két dolog jellemzi ma a régiós ingatlanpiacot: egyrészt érezhető egyfajta lendület, kezdődő optimizmus jellemzi a szektort, ami új projektekben is megnyilvánul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés