Előfizetői tartalom

Magyarország még mindig szenved - Expo Real tudósítás

Portfolio
Jövő tavasszal nyit meg Budapesten a CET és várhatóan ekkor készül el a főváros új városfejlesztési stratégiája is. Ezt Hutiray Gyula és Bagdy Gábor főpolgármester-helyettesek jelentették be a 14. alkalommal megrendezett müncheni Expo Real Budapest standján. A válság kirobbanása óta már negyedik alkalommal megrendezett, egyik legnagyobb európai ingatlanszakmai kiállításon eddig elhangzottak és látottak alapján elmondható, hogy továbbra is Németország, Lengyelország, Franciaország, az Egyesült Királyság, valamint keleten Oroszország és Törökország van a fejlesztők, befektetők és finanszírozók fókuszában. Az egyik legnagyobb nyíltvégű ingatlanbefektetési alap, az Union Investment igazgatóságának tagja csak ennyit tett hozzá a befektetési lehetőségekről szóló panelbeszélgetésben hazánkhoz, hogy "Budapest még mindig szenved". Tudósítás az Expo Reálról, Münchenből.

A Budapest standon lezajlott megnyitón a városfejlesztési területekért felelős és a pénzügyi főpolgármester-helyettesek mellett, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (Hungarian Investment and Trade Agency - HITA), a Budapest Business Region, és a Studio Metropolitana képviselői vettek részt. A rövid beszédek után került sor egy kisebb sajtótájékoztatóra, ahol a döntéshozók több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés