Előfizetői tartalom

Már külföldről is sikeresnek látszunk

Portfolio
Nemzetközi szakértők is megerősítették azt, amit már régóta sejtünk: 2014 a fordulat éve a hazai ingatlanpiacon. A CBRE legfrissebb elemzése szerint az európai befektetési ingatlanpiac vegyes képet mutat, Magyarország viszont számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami alapján bízhatunk a befektetési volumen növekedésében. Szintén biztató, hogy miután Moszkva elveszítette korábbi népszerűségét az orosz-ukrán konfliktus következtében, a kelet-közép-európai régió nagy nyertese Magyarország lett, ahol 2014 első felében éves alapon 40%-kal nőtt az irodapiaci bérbeadottság.

Hogy áll az európai irodapiac? Az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régiós irodapiaci bérbeadottsági mutató 12%-kal nőtt negyedéves alapon 2014 második negyedévében, az év első hat hónapját vizsgálva azonban így is 2%-kal elmaradunk a 2013-as teljesítménytől. Európai szinten a növekedés motorját elsősorban olyan fejlett piaccal rendelkező nagyvárosok jelentették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés