Előfizetői tartalom

Az új lakások nyomhatják le a használtak árát

Portfolio
2013 óta a budapesti lakáspiacon közel 50 százalékkal emelkedtek az árak, de bizonyos városrészekben ennél is nagyobb volt a növekedés mértéke. A tavaly és tavalyelőtt látott szárnyalás azonban a legutóbbi negyedévekben kezd alábbhagyni, sőt van, ahol már az árak stagnálásáról beszélhetünk. A lakáspiac aktuális folyamatairól Balla Ákossal, a Balla Ingatlan alapítójával és tulajdonosával beszélgettünk.

Várakozásai szerint meddig tarthat a lakáspiac jelenlegi fellendülése, a tranzakciószámok növekedése és a használtlakás-árak emelkedése? A használt lakások piacán a vevői érdeklődés már szeptemberben alábbhagyott és várhatóan decemberig tovább fog gyengülni. A kisebb érdeklődés egyben a tranzakciószámok csökkenését is valószínűsíti, az árak tekintetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés