Előfizetői tartalom

Bagóért viszik a családi házakat

Portfolio
A kedvező árú, kisebb alapterületű, felújítandó, illetve az újszerű, drágább családi házakat keresik leginkább országszerte. Óriásiak az árkülönbségek a megyék között, míg a legolcsóbb Nógrádban átlagosan 6,5 millió forintért keltek el a házak, addig a legdrágább Veszprém megyében 18,6 millió forint volt az értékesített családi házak átlagára. Budapest és agglomerációja külön kategória, a fővárosban 30 millió forintot fizettek tavaly átlagosan egy családi házért. A piacot túlkínálat jellemzi, így jelenleg igen kedvező áron lehet jó adottságú házakat találni - derül ki az OTP Ingatlanpont friss piaci elemzéséből.

Tavaly 15,5 millió volt az értékesített családi házak átlagára Magyarországon, a visszafogott kereslet országszerte általánosságban főleg az olcsó, kisebb alapterületű, felújítandó épületek, illetve az újszerű, vagy új építésű családi házak iránt mutatkozott. A piacon lévő túlkínálat miatt most nagyon kedvező áron lehet jó családi házakat találni. "A válság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés