Előfizetői tartalom

Erre figyelj, ha állami milliókból akarsz lakást venni

Portfolio
Július elsejétől igényelhető az "új szocpol", a Családok Otthonteremtési Kedvezménye, röviden a CSOK. A legalább egy gyereket vállalók különböző feltételektől függően 40-160 négyzetméter hasznos alapterületű lakásra kérhetik az állami támogatást. Az FHB tematikus elemzést tett közzé a lakásvásárlásban gondolkodók megsegítésére, mivel az tapasztalható, hogy számos ellentmondó értesülés kering a CSOK feltételrendszeréről.

A többféle alapterület fogalom gyakran keveredikAz alapterület fogalmának meghatározása nem egyszerű, különböző típusait egy kormányrendelet melléklete is definiálja. De a bruttó, nettó és hasznos alapterületről sok részletes információ található az interneten is. Ha egy ingatlan alapterületéről beszélünk, általában a nettó területét értjük alatta, ami a falak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés