Előfizetői tartalom

Erre figyelj, ha lakást vennél!

Portfolio
Lakásvásárlás előtt érdemes alaposan tájékozódni az adott ingatlan műszaki és egyéb adottságairól. De ugyanilyen fontos tényező a vásárlás költségének megfelelő felmérése, ez ugyanis nem csak a vételárból áll, azt még számos költség terheli. Ezek közé tartozik az illeték, az ügyvédi díj, a minimális lakásfelújítási és a költözés költsége.

Ma már egyre tudatosabbak a lakásvásárlók, sokkal körültekintőbben nézik meg azt az ingatlant, amit meg kívánnak vásárolni. De lakás állapotán és fekvésén kívül még érdemes nagy hangsúlyt helyezni az adott ház állapotának áttekintésére is. Ez ugyanis sok mindent elmond a lakóközösségről, illetve egy olyan adottság, amin egyedül nem lehet változtatni, csak a többi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés