Előfizetői tartalom

Ezzel lehet megfogni a lakásvásárlókat?

Portfolio
Bár már jó néhány éve kell energetikai tanúsítvány a lakásokhoz, ezt még mindig inkább csak szükségszerű rossznak tekintik az eladók. Akik azonban jobb kategóriába tartozó ingatlannal rendelkeznek igyekeznek előnyt kovácsolni az energetikai tanúsítvány eredményének hirdetésben történő feltüntetésével. Ezért is nagyon magas az A+ és B osztályú lakások és házak aránya az ajánlatok között, míg valójában a magyar lakásállomány nagyon rossz műszaki állapotban van és rengeteg a G és F osztályú lakás vagy ház. A leginkább a panellakások tulajdonosai kívánnak profitálni a fentiekből, ahol az A kategória részesedése több, mint 24 százalékos a hirdetések között.

Érdekel, hogyan és hol érdemes lakást vásárolni? Ma délben indul a Portfolio lakosságnak szóló ingatlanpiaci rendezvénye, a LAKÁS 2016 kiállítás és vásár, melyben vasárnap estig várja a látogatókat. Itt a helyed, ha új vagy használt lakást akarsz venni saját vagy befektetési célra, lakást akarsz eladni, lakást bérelnél vagy bérbe adnál, hitel felvételén gondolkozol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés