Előfizetői tartalom

Folytatódik a fellendülés

Portfolio
A hazai ingatlanpiaci forgalom augusztusban 27%-kal volt magasabb, mint egy évvel korábban, azaz úgy tűnik, folytatódik az év eleje óta tartó fellendülés. Az utolsó nyári hónapban éves csúcsra ugrott a kereslet, erősödött a befektetői jelenlét és nőtt az elsőlakást vásárlók száma is - derült ki a Duna House legfrissebb ingatlanpiaci Barométeréből.

Marad a - válságot követő évek szintjéhez mérten - erős ingatlanpiaci forgalom. Az előző hónap forgalma 27%-kal magasabb az egy évvel korábban becsült értéknél, ami rendkívül figyelemreméltó. A Duna House becslése alapján így az idei összforgalom megközelíti a 64 ezret, ami 16%-os erősödést jelent a 2013-as azonos időszakkal összehasonlítva. Éves csúcsra ugrott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés