Előfizetői tartalom

Indul az albérlet szezon - A diákokra számít a piac

Portfolio
Minden évben augusztus elején indul a diákok albérletkeresése. Az időszak elején még viszonylag nagy a választék, de a lemaradók rövid időn belül kompromisszumokra kényszerülnek. A bérleti piac intenzitása nem változott jelentősen a tavalyi évhez képest, de a diákok felpezsdíthetik a keresletet, derül ki az Otthon Centrum legutóbbi közleményéből.

Az albérletek piaca a tavalyi évhez képest volumenben nem mutat jelentős változást, bár egyértelmű differenciálódás érezhető. A finanszírozási környezet megváltozása, a lehetőségek beszűkülése nyomán sokan szorultak ki a potenciális lakásvásárlók köréből. Akkor - egyébként teljesen logikusan - sokan arra számítottak, hogy fellendül a bérleti piac. A kereslet azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés