FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Jó hír a lakáspiacon - Nincs tovább hova zuhanni

Portfolio
Minden bizonnyal az első negyedévben tapasztalt jelentős keresletbővülés mögött a végtörlesztés miatt előrehozott vásárlások állhattak, mivel ez a lendület hamar kifulladt; az első három negyedév 70 000 körülire tehető eladásai már csak kevesebb, mint 10 százalékkal haladták meg a tavalyi év azonos időszakát. A teljes 2012-es évre az Otthon Centrum nagyjából 90 000 tranzakcióval számol.

Az áralku mértéke a tavalyi évhez képest növekedett, az értékesítési idők viszont nem hosszabbodtak a tavalyi év első kilenc hónapjához képest. Az árak esetében sem látható jelentős változás, minimális elmozdulásról, illetve stagnálásról árulkodnak a vizsgált időszakban eladott ingatlanok. Ez derül ki többek között az Otthon Centrum legfrissebb Lakáspiaci Tanácsadó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés