Előfizetői tartalom

Ki tudja a lakásom értékét, ha még a profik is bizonytalanok?

Portfolio
A Portfolio és az RICS idén hetedik alkalommal rendezi meg a Valuation & Investment konferenciát, ahol nemzetközi és hazai előadók az értékbecslési szakma és az ingatlanbefektetések legégetőbb kérdéseit járják körül. Az esemény és a téma aktualitása egyre nagyobb, az ingatlanbefektetők és az adásvételi tranzakciók növekedése miatt ugyanis az értékbecslők is egyre nagyobb szerephez jutnak.

Az ingatlanvásárlásához vagy fejlesztéséhez általában hiteltranzakció is tartozik, a bankoknak pedig pontosan kell látniuk az adott vagyontárgy értékét, aminek meghatározásában kulcsfontosságú az értékbecslők munkája. Az értékbecslői szerep közvetetten a pénzügyi stabilitás fenntartásában is jelentős, mivel a vállalati hitelek mögött kereskedelmi ingatlanok állnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés