Előfizetői tartalom

Megoldások lakhatásra

Portfolio
Befejeződött a Budapesten megrendezett három napos nemzetközi lakhatási konferencia, amelyet a Habitat for Humanity európai és közép-ázsiai szervezete, a Nemzetközi Vöröskereszt, az ENSZ Fejlesztési Programja és az ENSZ Európai Gazdasági Bizottsága közösen rendezett. A 4 szervezet megállapította, hogy a régióban a fenntartható és megfizethető lakhatási megoldások elősegítésére kell koncentrálni, írja az MTI.

Az elmúlt években a lakhatással kapcsolatos pénzügyi kockázatok megnövekedtek. Ugyanakkor a meghatározó lakáspolitikai irányvonal kialakítása továbbra is leginkább a fejlesztőktől és pénzügyi intézményektől függ. Ahhoz azonban, hogy fenntartható modelleket lehessen kialakítani, az emberek szükségleteit, a szociális szempontokat nagyobb mértékben kell figyelembe venni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés