Előfizetői tartalom

Milliárdokat osztanak felújításra

Portfolio
2011. január 1-jét követően, miután az épületenergetikai pályázatok átkerültek a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felelősségi körébe, az NFM Klíma- és Energiaügyi Államtitkársága áttekintette az épületenergetikai pályázatok aktuális helyzetét, a beérkezett pályázatok elbírálásának és kifizetéseknek rendjét. A felülvizsgálat lezárultát és a szükséges intézkedések meghozatalát követően ismét - felgyorsult ütemben - megindult a pályázatok elbírálása és a sikeresen lezárult beruházásokhoz kapcsolódó kifizetések elindítása.

A 2008-ban kiírt Öko-Program keretében - amelyet a távfűtött lakások egyedi fűtésszabályozásának és a költségmegosztási lehetőségek kiépítésének támogatására hívtak életre - várhatóan 450 millió forintnyi támogatás kifizetése történik meg március végére. A szénmonoxid mérgezések megelőzése céljából az egycsatornás gyűjtőkémények felújítására meghirdetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés