Előfizetői tartalom

Milliomosnak kell lenned, hogy kihasználd a CSOK-ot!

Portfolio
Sokan készülnek lakásvásárlásra a kibővített CSOK 10 + 10 milliós támogatásából. Jelenleg azonban nagyon kevés kész új lakás van, inkább az épülő fejlesztésekben lehet vásárolni. Mivel szűk a kínálat, aki arra vár a vásárlással, hogy ezek elkészüljenek, könnyen elképzelhető, hogy lemarad. A tervező asztalról történő vásárlás azonban nem olyan egyszerű a jelentős állami támogatással számolóknak, a CSOK szabályai szerint ugyanis új lakás vásárlásakor az állami milliók csak a már használatba vételi engedéllyel rendelkező lakásokra járnak.

Most mindenki a 10+10 millió forintos CSOK lázában ér. Számolgat, érdeklődik. Kész új lakás alig van, épülő is kevés. A jövőben ugyan felpörög majd a lakásépítés, de ezek az ingatlanok csak 2017-ben készülhetnek majd el. Az állami támogatást azonban csak olyan új lakás vásárlásához lehet igényelni, mely már használatba vételi engedéllyel rendelkezik, míg a most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés