Előfizetői tartalom

Milyen lakást vegyünk 2014-ben?

Portfolio
Sokan felhördülhetnének most, hogy ennek a cikknek aztán végképp semmi értelme, hiszen "Ahány ház, annyi szokás", hogy stílszerűek legyünk. Vagyis az élethelyzet változáshoz kötött (első lakás, válás, családbővülés, stb.) vásárlások okaiból fakadó ingatlankeresések tényleg milliófélék lehetnek, és lehetetlen feladat meghatározni egy átlagos "jó" lakást. Ez lényegében igaz, de vannak itt más érvek és más érdekek is. Lássuk, hogy a piac közel harmadát adó befektetési szándékú vásárlóknak milyen ingatlanokban érdemes most elgondolkodniuk.

A lakásvásárlás, bármennyire is padlón van a lakáspiac, várhatóan még hosszú-hosszú évekig 100-150 ezres tranzakciószámú üzlet marad Magyarországon. Az emberek, biztonságosan és jó minőségben működő bérlakáspiac hiányában, lakást adnak és vesznek, kisebből nagyobba, nagyobból kisebbe, belvárosi kétszobásból agglomerációs kertes házba, vidéki családi házból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés