Előfizetői tartalom

Mindenki az állami ingyenmilliókra hajt

Portfolio
Kedd este Szegeden folytatódott a Portfolio, az FHB Bank, a Takarékok és az Otthontérkép által szervezett országos CSOK-roadshow. A rendezvényen a szervezők többek között kitértek az otthonteremtési program építőiparra és lakáspiacra gyakorolt várható hatásaira, de górcső alá vették a CSOK igénylésének gyakorlati tudnivalóit is, külön figyelmet szentelve a legfrissebb módosításoknak.

Január elsejétől jelentős változások léptek életbe a Családi Otthonteremtési Kedvezményénél, közismert nevén a CSOK-nál, amit a múlt héten újabb friss jogszabály-áradat követett. Az összegek növekedtek, megjelent a 10+10 millió forintos lehetőség és persze a feltételek is változtak. A fél ország most számolgat, oszt-szoroz, keresi a válaszokat, mivel sokan ki szeretnék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés