Előfizetői tartalom

Most vegyél lakást? - A szakértők megmondják!

Portfolio
A magyar lakáspiac tényleg kifelé tart a gödörből, milyen gyors lehet az áremelkedés? Ballagó Antal, az FHB Ingatlan Zrt-től, Déry Attila, az Otthon Centrum vezető elemzője és Rutai Gábor, a Duna House PR és elemzési vezetője beszélt a lakáspiac jövőjéről. A megkérdezett szakemberek nem számítanak száguldó árakra, a növekedés lassú ütemű lehet. Az, hogy a válság évei után valóban a felívelés szakasza jön-e azonban még egy kicsit bizonytalan, sok múlik azon, hogy a következő negyedévben hogyan alakul a piac.

Rutai Gábor, PR és elemzési vezető, Duna House: Az idei évben valóban élénkülés látszik a lakáspiacon, tapasztalataink szerint 16 százalékos erősödés figyelhető meg. Az idei év a válság utáni legerősebb év lehet, a tranzakciók száma elérheti a 100 ezret. Az élénkülés elsősorban annak köszönhető, hogy az ingatlanforgalmat befolyásoló mindkét tényező, a piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés