Előfizetői tartalom

Szemétlerakóra épül több száz lakás - Hol tart a fejlesztés?

Portfolio
Nagytétény központjában több felújítási munka is kezdetét veszi a közeljövőben, ám a Duna-parton épülő új lakóövezet még nagyobb érdeklődésre tarthat számot. A régi-új koncepció szerint, az egykori szemétlerakóra 1000-1500 lakást építenének meg, természetesen a hozzá elengedhetetlen egyéb kiszolgáló létesítményekkel és szolgáltatásokkal, szállodával és konferenciaközponttal együtt.

A Duna Spirit múltja Nemrég Budafok-Tétény vezetője egy közel egymilliárd forintos városközpont felújítási programot jelentett be, melyhez fűződően az egyik legjelentősebb projektnek nevezte az úgynevezett Dunapart II.-t, amelyben a tervek szerint a nagytétényi kastélytól északra 32 hektáros területen építenek lakásokat, irodákat, szállodát, konferenciaközpontot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés