Előfizetői tartalom

Szerinted hány lakást adnak el naponta Magyarországon?

Portfolio
Ismét erős forgalmat zárt szeptemberben az ingatlanpiac, még ha az augusztusi értéktől egyetlen százalékkal el is maradt a tranzakciók száma. Az ősz első hónapjában 13 639 lakóingatlan cserélt gazdát, ami azt jelenti, hogy naponta 440 lakást értékesítettek az országban - derül ki a Duna House legfrissebb tranzakciószám-becsléséből.

Tavaly ugyanebben a hónapban épphogy átlépte a forgalom a 12 ezres darabszámot, ami a mostaninál 13 százalékkal gyengébb szint volt. Ennél beszédesebb az idei és a tavalyi harmadik negyedévek összevetése, ugyanis 2016-ban az erős két első negyedévet két gyengébb követte, amely idén nem látszik megismétlődni. Az idei III. negyedévben több mint 40 ezer ingatlan cserélt gazdát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés