Előfizetői tartalom

Újra ostromolják a külföldiek a belvárost

Portfolio
A budapesti belvárosi lakáspiac új életre kelt az elmúlt évben, miután végre megállt az árcsökkenés. A vásárlók szinte pillanatok alatt csapnak le a jó elhelyezkedésű eladó ingatlanokra, melyek jelentős része rövid- vagy hosszú távú bérleményként végzi. A lakásokat aztán - elsősorban turistáknak, külföldi diákoknak - kimondottan magas árakon tudják bérbe adni.

Új pályán a belvárosA hazai lakáspiacon az egyik legforróbb helyszín Budapest belvárosa. A belváros pedig itt első sorban nem kizárólag az V. kerületet jelenti, hanem a Nagykörúton belüli városrészeket, vagyis a VI., VII., VIII., és a IX. kerületek városközponthoz közeleső részeit. De miért? A dolognak több oka van. A válság utáni lakásárzuhanás 2013 végével, 2014...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés