Előfizetői tartalom

Budapesti utca a világ legdrágábbjai között

Portfolio
A karácsony előtti időszakban különösen megnő a forgalom a népszerűbb bevásárlóutcákban, ahol az üzletek bevételeinek jelentős része ebben az időszakban keletkezik. Az ingatlanpiacon a speciális esetektől eltekintve a legmagasabb bérleti díjak is ezekhez az üzlethelyiségekhez köthetők, különösen azokban az utcákban, amelyek évtizedek óta luxusüzleteikről híresek. A Cushman & Wakefield összegyűjtötte, hogy hol milyen bérleti díjak vannak, mennyiért lehetne üzlethelyiséget bérelni a leghíresebb utcákban, amelyek között a budapesti Váci utca is szerepel.

Globális kiskereskedelem 2017-benNew York az élen, Budapest a 32. helyen Az online vásárlások hatása egyre erősebb A fizikai és az online tér termékei között erősödik az átfedés A prémium bevásárlóutcák iránt továbbra is nagy a kereslet Több városnak a turizmus erősíti a kiskereskedelmét A legnagyobb növekedés az élelmiszeriparban és a szépségápolással kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés