Előfizetői tartalom

Egy szinten vagyunk Norvégiával és Szerbiával

Portfolio
A globális kiskereskedelem szereplői - a többcsatornás értékesítés fejlesztése mellett - tovább folytatják terjeszkedésüket 2013-ban: a CBRE legfrissebb felmérése szerint a kereskedők háromnegyede legalább öt üzlettel bővíti hálózatát, egyötödük pedig az év végéig harminc vagy több üzletet tervez nyitni az európai, közel-keleti és afrikai régióban. Magyarországon viszont drámaian visszaesett az új boltok nyitására irányuló kereskedői kereslet.

Az európai kiskereskedelemben a többcsatornás értékesítés egyre fontosabbá válik, 2013-ban az új üzlethelyiségek mellett az online vásárlás fejlesztése is prioritás lesz: a CBRE felmérése alapján a kiskereskedők 40 százaléka tervezi a földrajzi terjeszkedést az online piacon, míg 2012-ben csak 28 százalékuk nyilatkozott így, akkor inkább a webáruházak termékválasztékának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés