Előfizetői tartalom

Eljött végre a mi időnk - Hihetetlen lehetőségek előtt áll Magyarország

Portfolio
Európában a befektetők optimizmusa töretlen: 2013-ban 29 százalékkal 166 milliárdra nőtt a kontinens kereskedelmi ingatlanbefektetési piaca. Idén a befektetők a hagyományosan erős londoni, párizsi és német nagyvárosok ingatlanpiacai mellett egyre érdeklődőbbek az ír, olasz és spanyol lehetőségek mellett a közép-európai térség iránt. Ebből a trendből immár a magyar főváros ingatlanpiaca is profitálhat - derült ki a CBRE éves Ingatlanbefektetési Reggelijén elhangzott szakértői véleményekből.

"Ugyan a befektetők Európában még mindig az Egyesült Királyságot és Németországot teszik az első két helyre befektetési célpontjaik között, 2014-ben már Spanyolország került a dobogó harmadik helyére. London elsőbbségét nem vitatva, Madrid, Amszterdam és Barcelona javított legtöbbet a megítélésén a CBRE európai befektetők között végzett és 2014-re vonatkozó felmérésében"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés