Előfizetői tartalom

Feltámad a magyar Las Vegas? - Mégis megépülhet az Eurovegas

Portfolio
A közép-kelet európai banki hitelezés hosszú ideje tartó szünetelése és a folyamatos európai problémák ellenére is biztatóan alakul Közép-Európa legnagyobb turisztikai beruházása, az Eurovegas projekt előkészítése. A magyar-osztrák-szlovák hármas határ közelében fekvő Bezenyén Európa legnagyobb szórakoztató központja belátható időn belül megvalósul, értesült a Portfolio.hu a fejlesztőktől.

Kapcsolódó cikkünk2011.08.03Óriáskaszinó Bezenyén - Indul az építésAz Eurovegas projekt egy, az Eurovegas-csoport tulajdonában lévő, mintegy 160 hektáros, Bezenye és Hegyeshalom között található földterületen valósul meg. Ez a földtulajdon egy több részből álló, összesen 330 hektáros ingatlantulajdon része, amelyet Hans Asamer osztrák vállalkozó az 1990-es évek vége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés