Giga hitelmegállapodást írtak alá a Westendre

2017. november 14. 12:35    
nyomtatás
 
Meglévő hiteleinek refinanszírozása és a West End City Center capex hitelkeretének biztosítása érdekében a Gránit Pólus 335 millió eurós szindikált hitelmegállapodást kötött egy több bankból álló konzorciummal.


A magyar ingatlanpiacon mérföldkőnek számító hitelmegállopodás köttetett a Gránit Pólus és az Erste Group Bank AG, az Erste Bank Hungary Zrt., az UniCredit Bank Hungary Zrt., az UniCredit SpA, valamint a K&H Bank Zrt. konzorciuma között, melynek összege 335 millió eurót (több, mint 100 milliárd forintot) tesz ki, és célja a cég meglévő hiteleinek refinanszírozása, valamint a West End City Center capes hitelkeretének biztosítása.

A tranzakció ismét bizonyítja, hogy a hosszú válságos évek után, most már a jó ingatlanokra szívesen kötnek megállapodást a hitelintézetek. Mint azzal már mi is többször foglalkoztunk, a jelenlegi piacon gyakran verseny alakul ki a bankok között a legjobb projektek finanszírozásáért.

2017.10.25 14:05 Lakást építenél? - Könnyen visszautasíthat a bank, ha nem vagy felkészült

A WestEnd City Center nyitása óta Budapest egyik legsikeresebb bevásárlóközpontjának számít, összesen 47 ezer négyzetméter kiskereskedelmi egységnek, 16 ezer négyzetméter A-kategóriás irodaterületnek, valamint az ötcsillagos Hilton Budapest City Hotelnek ad otthont.

A Gránit Pólus csoport vezérigazgatója, Ágházi Gyula résztvevője lesz a jövő hét kedden megrendezésre kerülő Portfolio Property Investment Forum, finanszírozási kérdésekkel foglalkozó panelbeszélgetésének.Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium