Előfizetői tartalom

Gigászi üzletek köttettek az ingatlanpiacon

Major Katalin
Az európai és benne a kelet-közép-európai befektetési ingatlanpiacok háza tájáról egyre nagyobb optimizmusra okot adó hírek érkeznek. Az egyik leglátványosabb fejlődést éppen a magyar piac hozta, ami azonban kis öröm az ürömben, hiszen rendkívül alacsony bázisról indulunk. Magyarország azonban mégis szerepel a rekorderek listáján: a 10 legnagyobb régiós befektetési tranzakció közé egy hazai irodapiaci tranzakció is fel tudott kerülni.

A világgazdaság - és benne Európa - gazdasági kilátásaival kapcsolatban erősödő optimizmus az ingatlanpiacokra is növekvő befektetői bizalmat hozott, és az európai befektetési ingatlanpiacok háza tájáról egyre jobb híreket kapunk. Az Európában kereskedelmi ingatlanokba fektetett tőke volumene a CBRE adatai szerint 2013 utolsó negyedévében elérte az 53,4 milliárd eurót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés