Előfizetői tartalom

Irány Moszkva - Kétszámjegyű növekedés a hotelpiacokon

Portfolio
A 2013-ra vonatkozó előrejelzések szerint Párizs, Szentpétervár és Moszkva jegyzi majd Európa legjobban teljesítő hotelpiacait - állapítja meg egy közelmúltban kiadott, 19 ország hotelpiacát vizsgáló tanulmány. Míg 2012-ben a hotelszektor viszonylag ellenálló maradt, 2013-ban a piaci szereplőknek komolyabb kihívásokkal és még élesebb versennyel kell szembenéznie. 2012-ben a hazai hotelpiac is folyamatos növekedést produkált.

Az Pricewaterhouse Coopers által kiadott elemzés 19 legfontosabb európai város 650 000 hotelszobájának adatait vizsgálva számította ki a releváns mutatószámokat. A jelentés Szentpétervár estében mintegy 7,3%-os RevPAR (revenue per available room , egy kiadható szobára jutó árbevétel) emelkedést jósol 2013-ra, amelyet közvetlenül Moszkva követhet 5,2%-os RevPAR növekedéssel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés