Előfizetői tartalom

Óriási lehetőségek egy nyaktörő piacon - Ki lesz a Balkán nyertese?

Portfolio
Míg néhány évvel ezelőtt a nemzetközi porondon Kelet-Európát hellyel közzel a kelet-közép-európai régió ingatlanpiacai jelentették, mára a délkelet-európai térség országai is egyre komolyabb figyelmet kapnak. A Balkán sokszínű, általánosításnak és a régió összemosásának semmiféleképpen nincsen helye, ami azonban közös vonása ennek a térségnek, hogy modern ingatlanpiaci történelmük egyelőre gyerekcipőben jár. A lehetőségek óriásiak egy ilyen kiaknázatlan piacon, ugyanakkor a kockázatok is tetemesek. Érdemes-e belevágni ebbe a nagy nyereséggel kecsegtető, ám nyaktörő vállalkozásba? Az SEE Property Forum 2014 konferenciáról tudósítunk.

Új vizeken A Portfolio.hu ebben az évben is folytatja nemzetközi terjeszkedését konferenciáival, ezúttal Belgrádban. Idén első alkalommal került megrendezésre az RICS-szel (The Royal Institution of Chartered Surveyors) együttműködésben a délkelet-európai régió ingatlanpiacaira fókuszáló konferencia, amelyen elismert helyi és európai szakértők, vezető ingatlanpiaci döntéshozók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés