Előfizetői tartalom

Újbuda száguld! - Csodálatos képek a megújuló Tüskecsarnokról

Portfolio
Még januárban látott napvilágot a hír, hogy az eredetileg az 1996-os Expóra készített épület, ami sokáig üresen állt, majd 2012 közepétől jégpályaként üzemel, teljes rehabilitáción esik át. A tervek szerint 2014 közepére, egy 5,9 milliárdból megújított, 4000 fő befogadására alkalmas multifunkciós sportközpontot adnak majd át. Az n-Gon Studio pedig impozáns látványterveket készített a projekthez.

Újbuda száguld! Nyugodtan állítható, hogy Újbuda összességében Budapest legjobban fejlődő része, nem hiába ez a legnépszerűbb kerület a lakásvásárlók körében, az Otthontérkép statisztikái szerint is. Az elmúlt évtized beruházásai, irodaházak, lakóparkok, már önmagukban is figyelemre méltóak, ám ami sport-, szabadidő-, rekreáció-, kultúra-, közlekedés-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés